​Akustik-gulve forbedrer lydakustikken

Overvejer du muligheden for at få lagt akustik-gulve? Hos Nordjysk Gulvmontering ApS har vi mange års erfaring med alle former for gulvarbejde, og vi lægger gerne et gulv, som forbedrer lydakustikken i din bolig eller i dine erhvervslokaler.

Vi lægger gulve hos privat- og erhvervskunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og alle andre steder i Nordjylland.

Bedre indeklima i boligen eller på kontoret

Fordelen ved et akustik-gulv er, at det, som navnet siger, forbedrer akustikken i et rum ved at mindske både trin- og rumstøj. Dermed vil gulvet give et bedre indeklima i boligen eller på kontoret.

De fleste typer akustik-gulve har samtidig en behagelig og naturlig affjedring, der aflaster ens led og rygsøjle. En sidegevinst er, at disse gulve har en isolerende effekt, der gør overfladen lun at gå på.

Vi kan levere akustikbelægninger i forskellige materialer og i mange varianter. Vi kan blandt andet lægge belægninger, som ligner trægulve med videre. Du kan også vælge linoleumsgulve, hvis det er til et køkken eller lignende. Det kræver blot, at vi optimerer gangkomforten og dæmper trinlyden på linoleumsgulvet.

Få et tilbud på et eller flere akustik-gulve

Kontakt os gerne for at høre mere om akustik-gulve og om vores priser. Vi tager gerne en god snak, hvorpå vi kan sammensætte et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede akustik-gulv. Du kan ringe til os på telefon 2362 7960 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontering.dk.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt