Dampspærregulv beskytter mod fugt

Skal du have et dampspærregulv? Hos Nordjysk Gulvmontering ApS har vi stor ekspertise inden for gulve og dampspærrer, og vi kan også sikre din bolig med et flot gulv med dampspærre. Dermed forhindrer du fugt i at trænge ned i bygningskonstruktionen. Vi ordner gulve hos både private og erhverv i blandt andet Gug, Nørresundby og Aalborg samt i resten af Nordjylland.

Forhindrer luften i at kondensere under gulvet

Et dampspærregulv er kort sagt et gulv, hvor der er monteret en fugtspærre under gulvet. Den forhindrer, at den varme og fugtige luft fra husets opholdsrum ikke trænger ned i gulvet og bliver til kondensvand. Det kan medføre fugt, skimmel og råd i huset.

Effektiv isolering og tætte huse har medført et behov for fugtspærrer, idet den varme rumluft ikke længere kan sive ud. Derfor vil den fugtige luft kunne trænge ned i isoleringen i bygningskonstruktionen. Her vil luften kunne kondensere, når den bliver afkølet.

Du bør altid anvende en fugtspærre, hvis du har et trægulv på strøer, som ligger på et etagedæk af beton. Det er også vigtigt med en fugtspærre i gulv med gulvvarme. Der kan være andre situationer, hvor det ikke er nødvendigt med dampspærre i gulvet.

Hør mere om muligheden for et dampspærregulv

Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for fugtspærre i gulvet og om vores priser for at lave dampspærregulve. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på et dampspærregulv. Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at få yderligere information. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontering.dk.

​​

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt