Vi laver også kontor og vådrumsgulve

Slidstærke gulve er Alfa og Omega der hvor mange mennesker har sin daglige gang. Bare forestil dig hvad et gulv i en børnehave bliver udsat for hver dag, eller gulvet i den lokale fiskebutik, som skal kunne beskytte bygningen mod vand. Helt anderledes ser det ud på et kontor eller i boligforeningen, hvor et tidløst look, der kan stå mål med nye lejere og nye behov. Hos Nordjysk Gulvmontering kan vi klare alle udfordringer, og står altid klar til at rådgive dig, så vi sammen finder den bedste løsning. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, før du tager stilling til fremtidens gulvløsninger. 

Kontor/erhverv

Et gulv kan indgyde varme og nærvær på kontoret, det kan skabe et stilrent udtryk i ny butik og give kunderne en fornemmelse for kvalitet, i det de træder igennem døren. Et gulv sætter rammen for kontoret eller erhvervet, derfor er der mange ting, som skal tages i betragtning. Der er mange muligheder på markedet, men ikke alle er lige egnede, til det du søger. Derfor stiller vi vores ekspertise til rådighed, når du skal vælge den løsning, som passer bedst til dit mål.

Institution/vådrum

Gulve i institutioner og vådrum, er særligt udsatte for mange bakterier og mennesker. De skal derfor ikke bare være slidstærke, men også være nemme at rengøre. Derfor anbefaler vi at vælge et gulv designet til formålet. Dette kan evt være en vådrumsvinyl. Er du i tvivl, hjælper vi gerne med at afdække dine behov.

Boligforeninger

En boligforenings gulve ser mange lejere igennem årene, derfor er slidstærke gulve klart at foretrække. Lige så vigtigt er det, at de er nemme at vedligeholde, så lejlighederne aldrig står tomme. Vi har den perfekte løsning til netop jeres forening.

Vi tilbyder alt indenfor montering/salg af: træ, laminat, vinyl, vådrumsgulve, tæpper, tæppefliser, granit, linoleum, spartling/opretning af undergulv, korkgulv, afslibning af trægulve, samt behandling af lak - lud - olie -sæbe. Har I behov for rådgivning til jeres nye gulvløsning så kontakt os gerne, så kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt