Har du brug for en gulvafslibning?

Hvis du i øjeblikket står og mangler hjælp til gulvafslibning, så kan vi som din gulvlægger i  Nordjysk Gulvmontering Aps hjælpe dig med projektet. Vores gulvfirma er beliggende i Vadum nær Nørresundby, og vi kører gerne ud til kunder i Aalborg og selvfølgelig resten af Nordjylland.

Vi er to makkere, der har samarbejdet de sidste 20 år. Det betyder for dig, at vi kan lave alle former for afslibning af gulv. Har du for eksempel gamle trægulve, der trænger til en kærlig hånd? Så sørger vi for at give dem et helt nyt liv.

Vi giver dine gulve en kærlig hånd alt efter behov. Gulvafslibning er generelt en ideel mulighed, hvis du ønsker at bevare husets stil, samtidig med at du gerne vil spare pengene til helt nye gulve. Vi bruger lak, olie, lud, sæbe og voks i vores arbejde. 

Hos nordjysk gulvmontering tilbyder vi:

20 ås samarbejde og erfaring​
Afslibning af gulve og afhøvling​
Rengøring og behandling​

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser på gulvafslibning afhænger altid af flere faktorer – heriblandt opgavens omfang. Det vil sige, at vi ikke kan give dig en endelig pris med det samme. Vi har en procedure, der hedder sig, at vi starter med at have en dialog om dine ønsker og behov til en kommende gulvslibning.

Når vi har talt om dine ønsker, tager vi efterfølgende ud og vurderer opgaven og måler op. Når vi har gjort det, sørger vi for at beregne ud fra blandt andet m2 og eventuelt ekstraopgaver som lakering af gulvet. Derefter sender vi et uforpligtende tilbud og en billig pris på slibning af gulve.

Har du længe drømt om at forvandle dit gamle, mørke gulv af parket til en lysere og mere eksklusiv udgave med charme? Så står vi klar til at udføre opgaven for dig. Vi garanterer et godt håndværk fra start til slut. Vi kan desuden også stå for din lægning af trægulv.

Mangler du flere informationer?

Hvis du har flere spørgsmål til vores arbejdsprocedure i forbindelse med gulvafslibning, priser eller bare gerne vil drøfte dine muligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Ring til Per på telefon 23 62 79 60. Du kan også sende en e-mail til kontakt@nordjyskgulvmontering.dk.​

Her sliber Per et trægulv, det gør en kæmpe forskel.​

​Vi tog dette billede for at du rigtig kan se, hvor flot og lyst et trægulv kan blive ved en slibning.

​“Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaverne er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil klart anbefale dem, og jeg bruger dem til næste projekt.”

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt