​Kork-gulv er et levende naturmateriale

Drømmer du om at få et kork-gulv? Hos Nordjysk Gulvmontering ApS er vi eksperter i gulvarbejde, og vi kommer gerne ud til dig for at lægge kork på gulvet. Dermed får du et levende og behageligt naturmateriale, der samtidig er trindæmpende.

Vi har mere end 20 års erfaring som gulvlæggere, hvor vi har lagt gulve hos både private og erhverv. Vi lægger gulve hos kunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og mange andre steder i Nordjylland.

Få et behageligt, elastisk og slidstærkt gulv

Kork er lavet af bark fra træer, og derfor er det et naturmateriale. Samtidig er det et behageligt, elastisk og slidstærkt materiale, der er lunt at gå på med bare tæer. Dertil kommer, at det er vedligeholdelsesvenligt og nemt at holde rent.

Vi kan levere korkbelægninger i mange varianter. Du kan for eksempel vælge den klassiske naturkork, men du kan også vælge en belægning, som ligner trægulve eller klinkegulve. Et kork-gulv er velegnet til alt fra dit køkken til dagligstuen, og det er velegnet til gulvvarme. Det kan ligesom tæppefliser eller laminatgulve lægges oven på det eksisterende gulv.

Du kan naturligvis også vælge et vinylgulv, et linoleumsgulv eller måske et parketgulv. Vi tilbyder lægning af alle slags gulve i forbindelse med en renovering eller blot en forbedring.

Kontakt os for at få et tilbud på et kork-gulv

Du er velkommen til at høre mere om de mange spændende muligheder, som kork byder på, og vi tager også gerne en snak om vores priser. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud på lægning af et flot kork-gulv. Du kan ringe til os på telefon 2362 7960. Du kan også skrive til e-mail kontakt@nordjyskgulvmontering.dk for en god pris!

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt