​Få en professionel lægning af trægulv

Skal du have lagt nyt gulv? Så står vi som gulvlægger klar til din lægning af trægulv. Vores virksomhed er beliggende i Vadum tæt på Nørresundby, og vi kører gerne ud til kunder i Aalborg og resten af Nordjylland.

Der findes alverdens forskellige trægulve at vælge imellem. Ikke nok med, at beslutningsfasen kan trække ud, så kan lægning af trægulv også være lidt af et projekt for mange. Især hvis det drejer sig om store eller flere rum. Vi forhandler trægulv fra mange populære producenter, og så står vi selvfølgelig også gerne for lægning af trægulv, når du har valgt, hvordan det skal se ud.

Vi har arbejdet sammen i 20 år og har med tiden lagt mange forskellige trægulve for både private boligejere, erhvervskunder og boligselskaber. Derfor kan du forvente et solidt håndværk og flotte resultater.

Vi tilbyder:

  • Lægning af gulve
  • 20 års samarbejde
  • Stor viden om trægulve og lægning
  • Professionel behandling uanset opgavens omfang

Vælg imellem mange trægulve

Som sagt er udbuddet stort, når det kommer til at vælge det rette trægulv. Vi forhandler og lægger gulve til en hver smag. Derfor kan du vælge imellem mange forskellige træsorter, farver og strukturer.

Når vi kommer ud til dig og skal lægge gulv, tilbyder vi samtidig en overfladebehandling alt efter behov. Derudover sørger vi altid for at komme forbi, inden vi går i gang med projektet. Her måler vi op og kommer med gulvprøver, som du kan godkende inden start.

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med resultatet. Derfor kan du forvente høj service allerede i det øjeblik, vi taler sammen første gang. For os er det nemlig alfa og omega at imødekomme vores kunders behov og ønsker, så du får det resultat, du ønsker. Vi kan også stå for din gulvafslibning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har flere spørgsmål til vores gulvtyper, vores lægning af trægulv eller priser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores priser vil nemlig blandt andet afhænge af, hvorvidt vi skal lægge gulvet på strøer eller beton samt retning.

Ring til Kim på telefon 2960 2001 eller Per på telefon 2362 7960. Du kan også skrive en e-mail til kontakt@nordjyskgulvmontering.dk for en god pris og et uforpligtende tilbud.

trænger gulvet til udskiftning?

​– så kontakt Nordjysk Gulvmontering på enten telefon eller e-mail. Du er også velkommen til at udfylde formularen i bunden af siden.

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Fruensholm 3, 1., 9400 Nørresundby

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2960 2001 / 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt