Linoleumsgulv til boligen eller virksomheden

Overvejer du at få lagt et linoleumsgulv? Hos Nordjysk Gulvmontering ApS er vi eksperter i at lægge linoleumsgulve, og vi lægger også gerne et flot gulv hjemme hos dig eller i din virksomhed.

Linoleum anvendes i tørre rum i skoler, på sygehuse, på kontorer og i butikker samt i boliger. Det kan for eksempel være i et køkken. Vi er professionelle gulvlæggere med base i Gug, som servicerer både private og erhverv, og vi kommer hos kunder i blandt andet Nørresundby, Aalborg og mange andre steder i Nordjylland.

Fem års slidgaranti på alle klassificerede gulve

En linoleumsbelægning er hård at gå på og kan også larme en del, men fordelen er, at gulvet er slidstærkt og nemt at gøre rent. Vi kan optimere gangkomforten og dæmpe trinlyden på dit linoleumsgulv, hvis du ønsker det. Vi yder fem års slidgaranti på alle klassificerede typer af linoleum.

Der er forskellige krav til linoleum, som afhænger af anvendelsen. Linoleum, der anvendes som gulvbelægning, skal for eksempel være CE-mærket. Der er også krav om speciel dokumentation, hvis det benyttes som gulvbelægning på flugtveje og andre områder med krav til brand og røgudvikling. Vi giver gerne råd og vejledning om reglerne.

Vi kan også levere linoleumsgulve, som fungerer som en elektrostatisk afledende gulvbelægning, hvis gulvene skal anvendes i rum, hvor der er krav til personafladning. Vi oplyser gerne om belægningernes elektriske modstandsevne.

Tips til rengøringen: Linoleumsbelægningens overflade er glat og nem at renholde. Linoleum skal beskyttes mod langvarige fugtpåvirkninger og påvirkning af alkaliske stoffer såsom visse rengøringsmidler og opløsningsmidler. Vi er altid behjælpelige med information om, hvordan du plejer dit nye gulv bedst.

Hvad koster linoleumsgulv?

Vores priser for at lægge et linoleumsgulv afhænger af den eksisterende belægning eller overflade, herunder tilstanden af selve gulvet. Dertil kommer dine eventuelle særlige ønsker og behov til for eksempel gangkomfort, trinstøj og personafladning.

FÅ ET TILBUD PÅ EN LINOLEUMSBELÆGNING

Kontakt os gerne for at høre om de mange muligheder, hvis du ønsker en linoleumsbelægning. Vi kan også lægge et tæppe, et korkgulv eller et nyt trægulv. Eller du kan overveje at få lagt vinylgulve. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for eksempelvis en linoleumsbelægning.

Du kan kontakte os på telefon 2960 2001 eller 2362 7960. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontering.dk.

Her har vi lavet en flot trappe med linoleum og messingforkanter.

Her er vi ved at lave et ledende linoleumsgulv i et laboratorium. Vi bruger kobbertråd, ledende lim og ledende belægning, så man ikke får statisk elektricitet.

“Jeg vil til enhver tid bruge Nordjysk Gulvmontering. Gode folk med mange, mange års erfaring.”

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt