​Få en professionel lægning af massive trægulve

Skal du have lagt nyt gulv? Og drømmer du om massive trægulve? Så står vi som gulvlægger klar til din lægning af trægulv. Vores virksomhed er beliggende i Gug, og vi kører gerne ud til kunder i Nørresundby, Aalborg og resten af Nordjylland.

Der findes alverdens forskellige trægulve at vælge imellem. Ikke nok med, at beslutningsfasen kan trække ud, så kan lægning af trægulv også være lidt af et projekt for mange. Især hvis det drejer sig om store eller flere rum. Vi forhandler trægulv fra mange populære producenter, og så står vi selvfølgelig også gerne for lægning af trægulv, når du har valgt, hvordan det skal se ud.

Vi har med tiden lagt mange forskellige trægulve for både private boligejere, erhvervskunder og boligselskaber. Derfor kan du forvente et solidt håndværk og flotte resultater, for eksempel hvis du kunne tænke dig smukke, massive trægulve til din stue. Vi forhandler også vinylgulv, laminatgulv og linoleumsgulv.

Vi tilbyder:

  • Lægning af gulve
  • Klargøring før lægning
  • Stor viden om trægulve og lægning
  • Professionel behandling uanset opgavens omfang

STORT UDVALG AF MASSIVE TRÆGULVE

Som sagt er udbuddet stort, når det kommer til at vælge det rette trægulv. Vi forhandler og lægger gulve til enhver smag. Derfor kan du vælge imellem mange forskellige træsorter, farver og strukturer, heriblandt vores populære massive trægulve.

Når vi kommer ud til dig og skal lægge gulv, tilbyder vi samtidig en overfladebehandling alt efter behov. Derudover sørger vi altid for at komme forbi, inden vi går i gang med projektet. Her måler vi op og kommer med gulvprøver, som du kan godkende inden start.

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med resultatet. Derfor kan du forvente høj service allerede i det øjeblik, vi taler sammen første gang. For os er det nemlig alfa og omega at imødekomme vores kunders behov og ønsker, så du får det resultat, du ønsker. Vi kan også stå for din gulvafslibning.

få et tilbud på lægning af trægulv

Hvis du har flere spørgsmål til vores gulvtyper eller lægning af massive trægulve og priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores priser vil nemlig blandt andet afhænge af, hvorvidt vi skal lægge gulvet på strøer eller beton samt retning.

Ring til Per på telefon 2362 7960. Du kan også skrive en e-mail til kontakt@nordjyskgulvmontering.dk for en god pris og et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt