Montering af tæppe på trapper

Gør hjemmet sikkert med montering af tæppe på trappen

Der er mange fordele ved at bruge tæpper i sit hjem - især når det gælder trapper. Trapper med glatte trætrin kan forårsage grimme faldulykker, både hvis du er ældre, hvis du har små børn, eller hvis dine teenagere har for travlt på vejen ned.

Montering af tæppe på trappe gør den til et langt mere sikkert sted at færdes. Hos Nordjysk Gulvmontering kommer vi gerne ud og hjælper.

Montering af tæpper er ikke så nemt, hvis det skal gøres pænt, og på en trappe er det ekstra vigtigt, at tæppet ligger plant og fast. Med en professionel gulvlægger er du sikker på et godt resultat. Nordjysk Gulvmontering kører i Nørresundby, Aalborg, Gug og i hele Nordjylland – og vores priser er lige så gode som vores gulvlæggere.

Gulvtæppemontering sparer på varmeregningen og dæmper lyden

Udover sikkerheden er der mange andre fordele ved tæpper. Tæpper isolerer, så har du en kold kælder under din trappe, kan du spare penge ved at bestille os til montering af tæppe på trappe. Du får heller ikke et chok om morgenen, når du træder ud på trappen, for tæpper er lune og bløde for dine bare fødder. Endelig dæmper et gulvtæppe lyden, så hvis du har brug for et mere roligt indemiljø, er montering af tæppe på din trappe et godt valg.

Kontakt os for professionel rådgivning

Det er ikke ligegyldigt, hvilken type tæppe, du vælger. Det kan vi vejlede dig om. Til gengæld fås tæpper i alle prisklasser og farver, så der er garanteret et, du vil kunne lide. Hvis du er nysgerrig, er du velkommen til at kontakte os Så giver vi et godt tilbud og en god pris på din tæppemontering.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt