Opretning af gulv – spartling af undergulve

Leder du efter en gulvlægger, som tilbyder opretning af gulv? Hos Nordjysk Gulvmontering ApS er vi gulveksperter, og vi nivellerer gerne dit betongulv med flydespartel, før der bliver lagt en ny gulvbelægning. Dermed bliver dit nye gulv helt plant.

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder, og vi kommer i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og resten af Nordjylland.

Få en plan gulvbelægning uden ujævnheder

Opretning af trægulve sker typisk ved hjælp af afhøvling og afslibning, men der kan være behov for spartling af gulv, hvis der er tale om et ujævnt eller hullet undergulv af træ eller beton. Det sikrer, at den nye gulvbelægning bliver jævn, og at den ikke bliver unødigt belastet af ujævnhederne.

Vi tilbyder opretning af undergulv med flydespartel, og vi lægger også gerne det nye gulv. Det kan for eksempel være et laminatgulv, et linoleumsgulv eller et vinylgulv med videre. Derudover laver vi vådrumssikring. Vi lægger med andre ord de fleste typer gulve i boliger og erhvervsvirksomheder.

Kvaliteten er altid i top hos os, uanset om det er en stor eller lille gulvopgave, og vi tilbyder naturligvis råd og vejledning. Dertil kommer, at vores priser for opretning af gulv er både konkurrencedygtige og rimelige.

Få et tilbud på opretning af gulv med flydespartel

Du er velkommen til at få mere information om nivellering af undergulve og om de mange muligheder for en ny gulvbelægning. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for opretning af gulv med flydespartel. Du kan ringe til os på telefon: 2362 7960 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontering.dk.​

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt