Parketgulv – vælg mellem flere træsorter

Overvejer du, om du skal have et parketgulv i hjemmet? Hos Nordjysk Gulvmontering ApS lægger vi gerne flotte parketgulve hjemme hos dig. Du kan vælge mellem flere træsorter, hvor gløden er helt unik.

Vi har lagt gulve i over 20 år, og vi har privat- og erhvervskunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og andre steder i Nordjylland.

Stavene i parket gør gulvet mere levende

Parketgulve fås i forskellige træsorter, hvor glød og farver er helt unikke. Parketgulvet kan lægges i det klassiske sildebensmønster eller som et almindeligt trægulv. Et bræt består typisk af tre stave, og det er med til at gøre gulvet mere levende.

Et parketgulv er lavet af træ, men træet udvider sig og trækker sig sammen afhængigt af temperatur og luftfugtighed. Derfor lægger vi stor vægt på at vælge de helt rigtige materialer, så gulvet kan holde i mange år frem i tiden. Vores gulve har et tidløst design, og derfor vil du også blive glad for det i mange år.

Tips til rengøringen: Brug altid en sæbe, der passer til overfladebehandlingen på dit nye gulv, og brug altid en hårdt opvredet klud. Husk at sætte filtdupper under møblerne for at skåne gulvet mod mærker. Vi tilbyder desuden afslibning af gulvet, hvis der bliver behov for det.

Hvad er parketgulv?

Et parketgulv består af tre forskellige lag, hvor det øverste lag er et slidlag, det midterste lag er en tykkere kerne, og det nederste er et tyndt bundlag.

Det øverste slidlag består typisk af tre korte og smalle stave, som ligger ved siden af hinanden. Stavene kan være lavet af for eksempel eg eller ask. Det er også muligt at lægge et laminatgulv eller endda et vinylgulv, som ligner et sildebensgulv.

Få et uforpligtende tilbud på et klassisk gulv

Parketgulve er klassiske i danske hjem, og vi fortæller gerne mere om de mange muligheder og om vores priser. Vi udarbejder også meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, hvis du ønsker et klassisk gulv.

Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

​“Perfekt oplevelse. Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen, var det hele ordnet uden at vi mærkede noget.”

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt