Sildebensgulv – det elegante og stilrene trægulv

Drømmer du om at få et elegant sildebensgulv? Hos Nordjysk Gulvmontering ApS kommer vi gerne ud til dig for at lægge et elegant, tidløst og stilrent sildebens-gulv.

Vi har over 20 års erfaring med at lægge alle typer gulve for private og erhverv, og vi servicerer kunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og andre steder i Nordjylland.

Vælg mellem mange forskellige farver og designs

Vi forhandler sildebensgulve i flere forskellige farver og designs, og de er alle i høj kvalitet. Desuden har de et tidløst, stilrent og klassisk design, der aldrig går af mode. Samtidig kan et massivt trægulv af sildeben holde til mange års slid.

Et fuldlimet sildebensgulv giver det bedste og mest behagelige gulv at gå på, og det vil ligge fast sommer og vinter. Desuden er der mulighed for, at sildebensgulvet kan lægges gennem hele huset uden skinner i dørene. Det er også muligt at få eksempelvis et vinylgulv eller et laminatgulv med samme design.

Tips til rengøringen: Brug altid en sæbe, der passer til overfladebehandlingen på gulvet. Husk at sætte filtdupper under møblerne for at undgå ridser på dit nye gulv. Vi er gerne behjælpelige med oplysninger om, hvordan du passer og plejer dit gulv bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på et flot sildebensgulv

Du er velkommen til at få mere at vide om vores produkter, ydelser og priser. Vi tager gerne en snak, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud med en god pris for et sildebensgulv. Vi tilbyder også gulvafslibning af sildebensgulve.

Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til 

e-mail kontakt@nordjyskgulvmontering.dk.

“Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per, de gjorde et superflot arbejde og holder deres aftaler. Tilmed et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra.”

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt