​Slidstærkt gulv – vi lægger alle typer gulve

Har du behov for et slidstærkt gulv? Hos Nordjysk Gulvmontering ApS har vi monteret flotte og slidstærke gulve i over 20 år. Vi laver også gerne en perfekt gulvløsning for dig, der passer til dine behov. Vi monterer gulve hos både private og erhverv i blandt andet Gug, Nørresundby og Aalborg samt i resten af Nordjylland.

Vælg mellem alt fra træ, laminat til tæpper, vinyler eller lvt

Der er mange muligheder, når du skal have et nyt gulv. Alle vores gulve har en stor holdbarhed, men nogle gulve er mere velegnede til store belastninger end andre. Det kan for eksempel være til køkken, entre eller fordelingsgang. Det kan endvidere være til et hjem med større hunde. Et slidstærkt gulv er også velegnet til et butikslokale eller et kontor med videre.

Det er forskelligt fra kunde til kunde, hvad der er den bedste løsning, og det afhænger også af dine ønsker til æstetik, komfort og andre forhold. Du kan for eksempel vælge et traditionelt trægulv såsom sildeben eller parket. Men du kan også vælge især et laminatgulv eller måske et linoleumsgulv. Vi tilbyder professionel vejledning om valg af gulvbelægning og om vores priser.

Få et tilbud på montering af et slidstærkt gulv

Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, og vi kommer gerne med inspiration og gode råd. Herefter kan vi sende et skræddersyet tilbud med en god pris for montering af et slidstærkt gulv. Du kan ringe på telefon 2960 2001 eller telefon 2362 7960 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til e-mail kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt