SKAL VI MONTERE DINE TÆPPER ELLER TÆPPEFLISER?

Skal du bruge et nyt tæppe? Så er du landet det rette sted. Hos din gulvlægger Nordjysk Gulvmontering Aps får du en samlet pakke, når du har brug for tæppemontering. Vi forhandler flotte tæpper og tæppefliser fra en lang række producenter, og så står vi får din montering. Vores gulvfirma er beliggende i Gug, og vi kører gerne til Nørresundby, Aalborg og selvfølgelig resten af Nordjylland.

Lægning af tæpper og tæppefliser kræver erfaring og ikke mindst tålmodighed. Vores team har igennem tiden monteret mange tæpper for alt lige fra private til erhvervskunder og boligforeninger. Hos os finder du et kæmpe udvalg, så vi garanterer dig, at du finder et tæppe, der falder i din smag.

Et tæppe kan bløde tilværelsen lidt op og skabe en hyggelig stemning, hvad enten det er på kontorer, i stuer eller entreer. Udover at de er hyggelige at have liggende, så hjælper de faktisk også med at isolere rummene og reducere støj. Du kan sætte dit personlige præg på dit tæppe ved at vælge imellem mange forskellige mønstre og farver. Har du allerede købt et tæppe, som skal monteres? Det kan vi også hjælpe dig med.

Vi tilbyder nemlig:

  • Montering af tæpper
  • Lægning af tæpper
  • Lægning af tæppefliser

Hvad koster tæppemontering?

Vores priser på tæppemontering afhænger altid af flere aspekter. Derfor kan vi ikke give dig en endelig pris i første omgang, før vi har været ude at vurdere opgaven. Det gør vi ved, at du kontakter os i det øjeblik, du har brug for hjælp til lægning af tæpper.

For at være sikker på, at du ender med at vælge det rigtige tæppe, sørger vi for at komme ud med tæppeprøver. Her måler vi desuden op, hvorefter vi er klar til at beregne en endelig pris og et uforpligtende tilbud. Hos os er du garanteret en høj kvalitet og professionel rådgivning fra start til slut.

​Få hjælp til at vælge de rette TÆPPEFLISER

Hos os er der rigeligt med farver og mønstre at vælge imellem. Har du svært ved at vælge det rigtige tæppe? Så hjælper vi dig selvfølgelig. Når du vælger os, bringer vi butikken ud til dig. Vi forhandler også alt inden for væg-til-væg-tæpper samt vinylgulve, linoleumsgulve, korkgulve og meget andet. Kontakt os for flere informationer eller priser på tæppemontering.

Ring til Kim på telefon 2960 2001 eller Per på telefon 2362 7960. Du kan også skrive en e-mail til kontakt@nordjyskgulvmontering.dk.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt