Montering af gulvtæppe i alle slags boliger

Vi gør tæppemontering nemt og bekvemt

Skal du have nyt gulvtæppe eller tæppefliser? Nordjysk Gulvmontering kommer ud til dig med prøver, måler op og udarbejder et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din tæppemontering. Vores gulvfirma er beliggende i Gug, og vi kører gerne til Nørresundby, Aalborg og selvfølgelig resten af Nordjylland.

Vores ydelser inkluderer:

  • Lægning af tæppefliser
  • Montering af alle typer gulvtæpper​
  • Salg og lægning af flere typer gulve
  • Gratis opmåling og præsentation af farveprøver​

Mange års erfaring med montering af gulvtæpper

Vi forhandler flotte tæpper og tæppefliser fra en lang række producenter, og så står vi for montering af dit nye gulvtæppe. Fordelen ved at vi kommer ud til dig med prøverne er, at du kan se de forskellige typer og farver i dit eget hjem sammen med dine møbler.

Vores team har igennem tiden stået for montering af gulvtæpper for alt lige fra private til erhvervskunder og boligforeninger. Hos os finder du et kæmpe udvalg, så vi garanterer dig, at du finder et tæppe, der falder i din smag.

Fordelene ved gulvtæpper er talrige

Et tæppe kan bløde tilværelsen lidt op og skabe en hyggelig stemning, hvad enten det er på kontorer, i stuer eller entreer. Udover at de er hyggelige at have liggende, så hjælper de faktisk også med at isolere rummene og reducere støj. Du kan sætte dit personlige præg på dit tæppe ved at vælge imellem mange forskellige mønstre og farver.

Vil du have et godt tilbud på tæppemontering?

Vores priser på tæppemontering afhænger altid af flere aspekter, bl.a. størrelse og materiale. Én ting er dog sikkert: Hos os er du garanteret en høj kvalitet og professionel rådgivning fra start til slut, så vi kan altid finde en løsning, der matcher din smag og dit budget. Vi hjælper også gerne med montering af tæppe på trappe.

Du er altid velkommen til at kontakte os for flere informationer eller et uforpligtende tilbud på lægning af gulv og tæpper.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt