​Få vådrumsvinyl i flere forskellige farver

Er du på udkig efter vådrumsvinyl til dit bryggers, badeværelse, industrikøkken eller andet? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Nordjysk Gulvmontering Aps tilbyder vi vådrumsvinyl. Vores gulvfirma ligger i Gug, men vi kører også til resten af Nordjylland.

I et vådrum er det altid en fordel at vælge materialer, der kræver mindst vedligeholdelse, og som er i stand til at have en lang holdbarhed. Det gør sig også gældende for det gulv, du vælger at lægge i fugtige rum som blandt andet industrikøkkener, badeværelser og bryggerser.

Derfor forhandler vi vinyl til de rum, hvor der typisk er ekstra høj fugtighed. Vi tilbyder vinyl i mange forskellige farver og ikke mindst priser. De sidste 20 år har vi og vores dygtige team lagt vinyl for mange forskellige kunder – både private, industri- og erhvervskunder samt boligforeninger.

Vi tilbyder:

  • Bred viden om gulve
  • Stor erfaring med lægning af gulve
  • Professionel rådgivning fra start til slut
  • Stort udbud af materialer
  • Rimelige priser

Vælg imellem forskelligt vådrumsvinyl

Vi har som sagt mange forskellige farver at vælge imellem efter behov og ønsker. Har du svært ved at vælge den rette farve, sørger vi selvfølgelig for at vejlede dig fra start til slut.

For os er kundetilfreds en vigtig faktor i vores arbejde. Derfor sørger vi også for at komme ud til dig, inden vi går i gang med projektet. Her måler vi op og kommer med gulvprøver, da det så er nemmere for dig at vurdere, hvilke materialer du er mest til.

Når vi har været forbi dig, og vi har drøftet dine ønsker og behov til gulvlægning i vådrumsrum, beregner vi en pris og et skræddersyet tilbud. Tilbuddet vil være uforpligtende.

Mangler du informationer? kontakt os og hør mere

​Har du yderligere spørgsmål til vores udbud af vinyl, montering, priser eller andet i forbinde med lægning af vådrumsvinyl? Så hører vi meget gerne fra dig. Ved at vælge vinyl som gulv i et vådrum garanterer vi dig for, at det holder i mange år.

Ring til Per på telefon 2362 7960. Du kan også sende en e-mail til kontakt@nordjyskgulvmontering.dk for et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt