Vinylgulv – flot og nemt at vedligeholde

Kunne du tænke dig et nyt vinylgulv? Hos Nordjysk Gulvmontering ApS lægger vi gerne en flot vinylbelægning hjemme hos dig eller i din virksomhed.

Vi har over 20 års erfaring med at lægge vinylgulve, som er nemme at vedligeholde. Vi udfører gulvarbejde for privat- og erhvervskunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og alle andre steder i Nordjylland.

Vælg mellem mange mønstre og udtryk

Vinylgulve kommer i mange forskellige udtryk, og derfor kan du være sikker på at finde et udtryk, der passer til dit hjem. Du kan få mønstret vinyl, du kan få vinyl, der ligner klinke- eller trægulve, og du kan få det med højglans-look eller med prægning.

Mulighederne er mange, men fælles for alle vinylbelægninger er, at de er hårdføre, bløde at gå på og nemme at rengøre. Vi forhandler vinylgulve fra mange populære producenter, og derfor har vi også et gulv, der passer til din smag og dine behov. Vi står naturligvis for alt lige fra levering til montering.

Vi tilbyder ligeledes lægning af vådrumsvinyl, men du kan også vælge andre typer gulve såsom laminatgulve eller tæppefliser. Du kan desuden vælge et linoleumsgulv eller et parketgulv.

Tips til rengøringen: Brug et par dråber opvaskemiddel i en spand med lunkent vand, men brug aldrig brunsæbe eller sæbespåner på dit vinyl.

Hvad er vinylgulv?

Et vinylgulv kaldes også for et PVC-gulv, og det minder om linoleum. Nogle af fordelene ved vinyl er, at det er slidstærkt og vandfast. Det er også mere modstandsdygtige overfor fugt og pletter, end linoleumsgulve er. Derfor er vinyl ideelt til køkkenet, bryggerset eller entreen. Det er i øvrigt velegnet til gulvvarme.

Få et uforpligtende tilbud på et vinylgulv i hjemmet

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om fordelene ved vinyl og om vores priser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for lægning af en vinylbelægning i dit hjem. Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail kontakt@nordjyskgulvmontering.dk. Vi ser i den grad frem til at hjælpe dig med dit vinylgulv!

Her får en kunde i Svenstrup lagt nyt, flot vinylgulv i sit køkken.

Her har vi spartlet gamle klinker over to gange, hvorefter vi har limet denne flotte vinyl på.

“De bedste anbefalinger til Nordjysk Gulvmontering.”

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille en opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller benytte kontaktformularen. 

​​

Vi kommer med butikken til dig!

vores arbejdsproces

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

Se vores anmeldelser

vores kunder elsker os!

Vi er vurderet 5/5 stjerner på Facebook af vores kunder.
​Har du lyst til at give os en anmeldelse, kan du gøre det her.

"fantastisk service, vejledning og en super god pris"

Vi har netop fået lavet trægulve i 2 værelser, og har fået slebet vores stuegulv med efterfølgende 3 gange lak. Det har været en fantastisk service, vejledning og en super god pris. De er meget professionelle, serviceminded og meget loyale overfor kunden. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, vi ved hvem vi skal have fat i næste gang vi har lignende projektet 🙂

Tanja Pfänner

"slibning og lakering af gulve"

Vi har netop fået slebet og lakeret vores gulve i stue og køkken-alrum. Det er blevet virkelig flot og ligner et helt nyt gulv. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Rikke Tomra Engberg

"perfekt service fra kim og per"

Perfekt oplevelse! Kim kom om morgen, låste sig selv ind, skiftede noget ødelagt gulv og da vi kom hjem om eftermiddagen var det hele ordnet.

Heidi Bøjstrup

"Fem velfortjente stjerner"

Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Kim og Per og de gjorde et superflot arbejde og holder aftale Tilmed er de et par hyggelige fyre. Bedste anbefaling herfra!

Lene Nielsen

"gulvarbejde udført til U.G."

Kim og Per har slebet og lakeret gulve og dørtrin i et hus for mig. Opgaven er udført til UG. De kom til aftalt tid. Jeg vil absolut benytte mig af dem næste gang.

J. Boelt Christen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Gulvmontering Aps 

Indkildevej 4h, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 40662553

Kontakt os

Ring: 2362 7960

kontakt@nordjyskgulvmontering.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 48 timer.

Få en professionel gulvlægger ud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

- Vi sælger også gulv i alle typer uden montering!
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
evt. vedhæft billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt